Jeg kender manglen på et nyt display 

Alle folk med en telefon kender til udfordringen ved have en ødelagt skærm. Denne situation kan virkelig nemt ske i løbet af din dag. Som de fleste har erfaring med så er mobil utrolig følsomme, hvor selv få slag kan forudsagde ødelæggende skade på displayet og derved gøre din telefon ubrugelig. Du kender muligvis til eksemplet hvor et barn har lånt jeres smartphone og  tilfældigvis kommer til at ødelægge den. Den klassiske skade på de nuværende telefoner er påført deres skærme, idet de er yderest følsomme for slag. Det åbenlyse valg vil derfor være at købe den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det høje antal skader på de fleste typer iPhones på det internationale marked, har mange virksomheder besluttet sig for at udvikle glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres telefon uden nødvendigvis at skulle investere i en helt ny skærm. Ved brug af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at jeres iPhone ikke går i stykker når I skader den.  

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi en masse ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle levere den bedste beskyttelse til forbrugerne. Vi har gennem en lang proces skabt SmartGlass, som ligner om klassisk skærmbeskyttelse på en del områder. Traditionelt skærmbeskyttelse er designet med glas og kan derved nemt blive ødelagt ved mindre stød. Hvis I vælger SmartGlass er I sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke kun er konstrueret af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som giver skærmbeskyttelsen fleksibilitet og derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan modtage en del slag inden man vil opleve skader på din skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte mobil 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig dække hele skærmen, således du ikke har udsatte elementer på din skærm. Her er SmartGlass lavet til den enkelte telefon udgave, så man kan prøve en ultimativ pasform mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Det sikrer dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres bedste ven inden for skærmbeskyttelse.  

Når I skal købe den ultimative beskyttelse af skærm er det essentielt at tænke på pålægning, da det skal være let for dig at placere selve skærmbeskyttelsen på jeres telefon, da du garateret har oplevet at der ved montering af skærmbeskyttelse kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og iPhone, hvis du investere i SmartGlass undgår I disse problemer, eftersom I får en monterings spartel, som hjælper jer med at fjerne de trælse pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer dig med at placere jeres skærmbeskyttelse bedst, så du undgår at skærmbeskyttelsen ikke dækker hele skærmen eller sidder træls på mobilen og derfor ikke beskytter hele skærmen. Vi tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for montøren at placere, hvorfor NORTAGG er særdeles begejstret for dette redskab til placering.