Når man skal vælge nye gulve, er det vigtigt at undersøge hvilken form for gulv, som passer bedst ind hjemme hos en selv. Mange vælger at få lagt smukke trægulve for tiden, og det forstår vi godt, da det er noget af det smukkeste og mest tidløse valg, man kan vælge. Man ser blandt andet ofte, at nogle af de lejligheder som er i højest kurs, er de gamle herskabslejligheder med gamle fyrretræ gulvbrædder som aldrig går af mode. 

Giv dit hjem personlighed

Der er en grund til, at de gamle herskabslejligheder i storbyerne er så eftertragtede. Og det er på grund af de smukke detaljer som er til stede i lejlighederne, som giver dem sjæl og personlighed. Og en af de ting, som folk er helt vilde med, er de smukke gulve lavet af fyrretræ gulvbrædder. Hvis du gerne vil genskabe denne stemning i dit eget hjem, kan du få dine egne smukke fyrretræs gulvbrædder hos Knud Larsen byggecenter. 

Fordelen ved fyrretræsgulve

Der er flere fordele ved fyrretræsgulve. For det første er det en smuk lys træsort, men i modsætning til egetræet er den meget billigere. På den måde kan man skabe et flot og lyst udtryk i hjemmet, uden at man betale spidsen af en jetjager. En anden fordel ved denne træsort er, at træet kan hæve sig. Det lyder måske mærkeligt, men det er en stor fordel, hvis ridser skal forekomme. Ikke alle tænker på at passe på ens gulv, og hvis man lægger lidt for meget vægt på en stol, når den trækkes ud, eller man skubber kommoden frem for at løfte den, kan man efterlades med nogle dumme ridser i gulvet. Men heldigvis kan fyrretræ hæve sig, når man blot kommer kogende vand på det. Du er derfor sikret nogle gulve, som kan få fjernet ridser, hvis de skulle opstå. 

Behandling 

Fordelen ved at investere i et ægte trægulv fremfor et klikgulv eller flise gulv er, at træ kan behandles. Det betyder, at du kan få behandlet dit gulv, så farven og slidstyrken er helt op til dit ønske. Samtidig kan et trægulv slibes, hvis man synes, at der er kommet lidt for mange uønskede ridser. Når gulvet er slebet ned, er det så godt som nyt. Det samme kan man ikke sige om fliser eller klikgulve, der med tiden skal skiftes, fordi det ikke kan fikses. 

Se mulighederne

Der er mange muligheder for gulve, behandling heraf og stile, man gerne vil have i hjemmet. Mulighederne behøver ikke være overvældende. Man kan nævnt få hjælp til at vælge det helt rigtige til en selv. Hvis du har brug for vejledning og råd er Knud Larsen byggecenter der for at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige. Hvad end du skal have hjælp til hvilken form for træbehandling, du ønsker, eller hvilke mål dine fyrretræ gulvbrædder skal have, er Knud Larsen byggecenter der for at hjælpe dig til at vælge en budgetvenlig løsning af høj kvalitet, så du er sikret det bedste.