Har du de bedste hundetrappe i din bolig

Rigtig mange mennesker har en hund. Rigtig mange mennesker har selvfølgelig også en bolig og den skal være funktionel til hunden. Dette skal selvfølgelig kombineres med du gerne vil have et pænt hjem hvor der også kan komme gæster.

Samtidig skal din bolig være et sted hvor du og din familie kan trives sammen med jeres hund eller flere hunde og øvrige kæledyr. Det betyder nogen gange at der skal være udstyr til din hund som kan være praktisk til at gøre hverdagen og livet nemmere for din hund.

Der bør være en hundetrappe i de fleste hjem

Der bør være en hundetrappe i de fleste hjem. Det er selvfølgelig en påstand men rigtig mange hunde spring op og ned af en sofa eller en seng og det belaster hundens led. Her går en praktisk og funktionel hundetrappe ind og aflaster hundens led.

Det betyder i den lange ende at hunden har væsentlig mere trivsel. Det kan virkelig have store konsekvenser for en hund hvis den ikke har et hjælpemiddel til at komme op og ned af en sofa eller lign. 

Især ældre hunde og belastede hunde får problemer med deres led uden en trappe til hjælp

Nu gælder det selvfølgelig ikke alle hunde. En ung frisk hund skal nok klare det, men når den har foretaget 10.000 spring ned af sofaen gør det pludselig ondt og så er det for sent. Men sørger du for en pratisk lille trappe til hunden sørger du faktisk for hunden nemt kan gøre de ting den ønsker. 

Så slipper du også for at løfte hunden op og ned af sofaen eller sengen og det er måske også meget rart. Man synes måske ikke der er langt fra sendekanten og ned men for en lille hund er der faktisk ret langt. For et menneske svare det måske til en meter eller mere og forstil dig at tage sådan et spring hver dag. Det kunne godt betyde dine led og din krop ville få det dårligt. 

Derfor bør der være en hundetrappe i enhver bolig med hund.