Du er hvad du spiser, siger de. Men du er også det, du ser. Indretningen af dit hus kan have en stor indflydelse på den måde, du føler dig på. Hvis dit hjem er fyldt med glade minder, latter og kærlighed, vil det afspejle sig i din energi og aura. Hvis det derimod er forsømt, beskidt og kedeligt, vil det dræne dit humør og efterlade dig trist. Så hvordan kan vi skabe et lykkeligt og sundt hjemmemiljø for vores børn? 

Det første skridt er at tænke over de farver, du bruger i hvert rum. Lyse farver som gul, orange og pink er stimulerende og muntre, mens blå, grøn og lilla er beroligende og afslappende. Rød bør bruges sparsomt, da den kan øge appetitten eller pulsen! Som hovedregel bør soveværelser være indrettet i beroligende farver for at fremme en god nattesøvn 

Det andet skridt er at tænke over møblerne og indretningen af hvert rum. Målet er at skabe en følelse af plads og åbenhed, så chi kan flyde frit rundt i huset. Rod ser ikke kun grimt ud, men skaber også en undertrykkende følelse, som kan ødelægge dit energiniveau. Så ryd ud med et par måneders mellemrum og donér uønskede genstande til velgørenhedsbutikker eller familiemedlemmer 

Det tredje skridt er at tilføje nogle planter i hvert rum. Planter ser ikke kun godt ud, men de hjælper også med at rense luften ved at absorbere kuldioxid og frigive ilt tilbage til atmosfæren. Alternativt kunne man hyre en tutor, som vil være i stand til at forklare dit barn om disse begreber, og yde den mest relevante lektiehjælp ved siden af. De kan også hjælpe med at reducere stressniveauet ved at skabe en følelse af ro. Så sørg for, at du har mindst én plante i hvert rum! 

Det er vigtigt for børnenes velbefindende at skabe et godt og sundt hjemmemiljø for vores børn både nu og i fremtiden. Ved at følge disse enkle trin kan vi sikre, at vores hjem er fyldt med god chi! Tak for læsningen!