Trådløst headset 

Hvilket headset skal jeg vælge? 

Mangler du et Bluetooth headset, som kan spille i den bedste kvalitet og har en voldsom lang batterikapacitet, så du er for uden at skulle oplade dit trådløst headset op hele tiden? Så har vi lige netop det trådløse headset, som du behøve! 
Vi er eksperter i høretelefoner og Bluetooth headsets er vores fortrukne headsets. Det vigtigste for os er at lydkvaliteten er den bedste, når man skal lytte til lydbøger, musik eller noget helt tredje.  
Når man skal finde frem til sit næste trådløse høretelefoner er det her vigtigt at have en ide om præcis, hvad du ønsker at det skal kunne. Her kan man kigge på om det er batterilevetiden, der er det vigtigste for dig. Hvorfor det er klogt at kigge nærmere på de egenskaber som headsettet har, når man skal købe et nyt holdbart headset.  
Vores Bluetooth headset forbindes alle sammen med Bluetooth, hvilket er den bedste form for forbindelse man kan benytte sig af, når man skal bruge høretelefoner trådløst.  Her er der et væld af generationer, der hver eneste gang finpudser brugeroplevelsen herunder forbedre den lyd, signalstyrke, afstand fra enhed og meget mere.  
Suplimt sortiment 
Vores vanvittige udvalg er præget af både sportsheadset og Bluetooth høretelefoner til hverdagsbrug. Sportsheadsettene kommer med et indbygget running band, så du slipper for at dit Bluetooth headset ryger på gulvet og går i stykker, hvis det falder ud af øret, mens du er aktiv. Vores hverdags headset består af SmartPods og Apple AirPods, som begge har 2 separate headsets pods, som er små kompakte enheder, som man kan sætte i øret fuldstændig trådløst, som er dig i vejen, mens du er på farten.  
Vores hverdags trådløse headset kommer med et etui, som lader dine Bluetooth høretelefoner op, mens du ikke gøre brug af dem, det er hvad vi kalder for smart! Etuiene anvendes dermed som en form for powerbank til dit trådløse headset uden at du skal skænke en tanke på en irriterende ledning du skal vikle dem ud af, når du skal til at lytte til musik. Etuiet gør det overskueligt for dig at organisere dine earpods er, så du slipper for at den ene bliver væk i lommen eller andetsteds.  
Kloge overvejelser 
spilletiden er en af de væsentlige faktorer, man skal overveje, når du skal vælge hvilke Bluetooth høretelefoner, som du skal have. Da det afgør hvor lang tid du kan lytte til din yndlings podcast. Her er det også være vigtigt at se på hvor lang tid det tager for det trådløse headset at blive ladet op, da det er vigtigt, at det ikke tager over 8 timer eller lignende. 
Er du et naturmenneske, der elsker at gå lange ture i skoven og lytte til en god sang eller til vise ord? Så er det bestemt også det kloge valg at anvende ledningsfrie headsets.  
I fitnesscenteret er den fortrukne afspilning ledningsfrie høretelefoner, da de kan lukke alt anden lyd ude og det er måske ikke altid dit favorit track, som kører på anlægget i dit fitnesscenter. Her går ledningen ikke i vejen for dig, når du skal løfte tunge vægte eller benytte dig af de mange maskiner.  
Slip for ledningsspinat  
In ear trådløse høretelefoner er også et fortruken valg, da det automatisk blokere udefra kommende støj og larm, når du blot ønsker lytte fokuseret på det, der foregår i dine høretelefoner.  
Vi ved at viklede ledninger er noget af det mest ubehagelige ved et headset, derfor forhandler vi udelukkende ledningsfrie trådløse headsets. Så du er fri for at skulle vikle en ledning fra hinanden.  
Bluetooth giver dig muligheden for at kunne forbinde til lige netop den enhed du vil forbinde dig til. Da alle nyere computer, telefoner, tablets osv. har Bluetooth indbygget.