Der sker konstant udvikling i retail handel, og ligeså i retail marketing. Med stigningen i digital forretning er der kommet pres på software, som kan automatisere nye og eksisterende marketing- og kreative processer i nye sammenhænge. Med professionelt udviklede softwareløsninger, vil problemer blive løst og udfordringer bliver tacklet.

Detail handel og marketing

Detailhandel eller detailsalg, som er salg af varer til private forbrugere og slutforbrugere, er i høj grad blevet digital. Det er på mange punkter blevet nemmere for forbrugeren at handle digitalt, hvilket gør, at flere og flere virksomheder laver hjemmesider, eller promoverer deres produkter digitalt. Promoveringen inde for detail marketing kan ske på mange forskellige måder, men det foregår som regel efter 4 principper, nemlig: produkt, pris, placering og promovering. Disse fire principper er meget nyttige ift. markedsføringen at et produkt, og mange benytter sig derfor af dem.

Få skræddersyet software efter virksomhedens behov

Med detail handel software får du en skræddersyet softwareløsning, som er tilpasset 100% efter virksomhedens behov. Få en effektiv automatisering af de interne arbejdsprocesser med denne service. Applikationsplatforme uden kode er designet til at tackle eventuelle produktivitetsudfordringer. En oplagt løsning for detail marketing er en NO-CODE Commercial & Marketing Work Management Platform. De mange fordele ved denne løsning er, at det giver forhandleren kontrol, synlighed, tilslutningsmuligheder og tilpasningsevne. Dette giver mulighed for, at alle teams, kunder, leverandører og integrerede systemer kan samarbejde, og dermed altid være opdateret på sidste nyt og træffe informerede kommercielle beslutninger. Dermed kan der leveres effektivt både globalt og lokalt.

En omdefinering af marketingsoperationer

Med en platform udviklet til detail handel software får du mange fordele. Selvbetjening for at forbedre leverandør- og medarbejderoplevelsen. Åbenhed om kommerciel- og indholdsydelse. Hurtigere time-to-market pga. automatiserede arbejdsgange og ubegrænset integration. Fuld support til hele processen fra forhandling til distribution. Slutteligt får du innovation i hastighed med no-code udvidelser til tilpasning af processer. Alt dette giver mulighed for at optimere og automatisere kommercielle indholdsstrømme på tværs af kategorier, så du hurtigt kan udvikle og tilpasse din virksomhed til en verden i forandring.

Værdi for pengene og høj kvalitet

En detail handel platform er en super god softwareløsning. Med sådan et system får du utrolig meget værdi for dine marketingspenge, samtidig med, at du undgår at lave fejl og dermed opnår en langt højere kvalitet. Via 5 dele: Plan, beslut og berig, opret og godkend, distribuer og mål og tilpas, har du opskriften på en eminent softwareløsning. Med sådan en arbedsstyringsplatform, får detailhandlere mulighed for at integrere interne og eksterne interessenter hele vejen fra leverandør til kunde, og dermed levere en ægte produktoplevelse, der driver salg i online- og offline kanaler.

Øg produktiviteten med detail handel software

Platformen øger produktiviteten med hurtig udvikling af forretningsapplikationer, workflowautomatisering og applikationsintegration. Dette muliggør en udvidelse af brancheløsninger til detailhandlere, bureauer, brandejere og andre med stor hastighed og effektivitet. Med denne slags platform får du en tilpasning af virksomhedens processer, og ikke den anden vej rundt. Balancen mellem udvidelige og tilpasningsdygtige applikationer betyder, at du aldrig behøver at begrænse dine innovationsmuligheder.