Sommeren nærmer sig med dristige skridt, og du skal derfor have sikret de helt rigtige slides til ferien sydpå af Spanien og Portugal!

Til dette foreslår vi, at du bruger et specifikt mærke af kvalitetsglas, såsom dem fra Pompom-gruppen, som i de senere år har taget et væsentligt skridt fremad i sin fremstilling takket være nye tekniske fremskridt, hvilket resulterer i et produkt, der helt sikkert vil tilfredsstil dine behov, når du tager på ferie til Spanien eller Portugal i løbet af sommeren 2017-2018!

Hvis du leder efter et mærke af dias, der ikke svigter dig ved nogen lejlighed, så vælg Pompon dias-serien.

Noget som alle snakker om disse dage, er de eftertragtede Yeezy Slides, som virkelig er blevet et hit blandt alle aldre og stilarter af mennesker! Der er mange andre versioner af denne sko, der er populære i nutidens kultur, men de er ikke så unikke eller moderigtige som Slides!

Yeezy Slides blev båret af Kanye West under hans berygtede VMA-optræden (hvor han optrådte med Rihanna). Disse dias var lavet af læder og ruskind læder og havde nogle meget interessante designs på dem! Jeg personligt kan ikke lide sko så meget, men du kan ikke benægte, hvor fedt det ser ud at se folk bære disse sko, især under en større begivenhed som VMA’erne.

Prisen kan være meget varierende, de billigste modeller kan købes helt ned til 1000 kr., men også mange andre koste et godt stykke over 10.000 kr. og op til omkring 50.000-60.000 kr. afhængig af model/tilvalg/firmware etc (som du måske ved er det hele dansk valuta).

Hvis nogen har erfaring med et billigt wifi-modul, så del det gerne her, så vil jeg opdatere indlægget med detaljer, hvis der er noget nyt! Jeg har brugt adskillige trådløse adgangspunkter i min tid, fra routere (såsom Asus RT-N16) til modemer, der var forbundet til pc’er.