De fleste virksomheder kan på et eller tidspunkt få brug for hjælp og assistance til at håndtere IT i virksomheden.

Hvis du har brug for ekspertise indenfor det It-program, der hedder Microsoft Dynamics 365 Business Central, så skal du kontakte virksomheden Logos Consult. Her du masser af hjælp og support til at få Business Central oppe at køre.

Logos Consult har siden 1997 specialiseret sig i ERP med fokus på programmet Dynamics 365 Business Central (BC). Programmet har tidligere haft navnene Dynamics NAV og Navision. Logos Consult har ca. 30 medarbejdere, der har stor viden om BC. Det er konsulenter og udviklere, der igennem flere år har installeret programmet hos kunder. Men det er ofte større projekter, hvor Logos Consult sammen med kunden afholder workshops for at afdække ERP behov og klarlægge arbejdsprocesser. Her vil man se på hvordan kunden kan effektivisere og fx spare tid eller opnå forbedret databehandling eller andet ved hjælp af et BC program. Efterfølgende skal programmet sættes op og testes af udvalgte medarbejdere hos kunden. Til sidst kan programmet installeres, hvor medarbejder fra Logos Consult er klar til at yde assistance og efterfølgende support på programmet. Mange kunder vælger at tegne en aftale med Logos Consult efterfølgende for at kunne løbende support og vedligehold på deres BC løsning.

Nogle kunder vælger desuden at få tilrettet nogle ting i deres løsning. Det kan fx være nogle felter, fakturaer med logo, integration, API eller andet til andet nødvendigt software.

Hvis man ønsker det, kan man også få undervisning hos Logos Consult og lære mere om programmet. Det er en fordel, hvis man er ny medarbejder eller man lige har fået programmet installeret i organisationen. Her er det erfarne konsulenter, der underviser i programmet. Logos Consult har siden virksomheden blevet etableret skrevet lærebøger til BC programmet. Mange brugere af programmet har stor glæde af bøgerne og kan her slå forskellig funktionalitet op. Man kan fx få viden om at oprette en kontoplan, debitor, kreditor, tilbud, bogføring af betalinger, bankafstemning mv.

Logos Consult har kunder over hele Danmark og har også afdelinger fordelt i landet. Det er en virksomhed, der er kendt i branchen og hvor fokus er på at levere kvalitet til kunderne. Virksomheden har desuden valgt at uddanne egne programmører med fokus på at programudvikling til kunder er korrekt og veldokumenteret. Det er en fordel for kunder, at have indsigt i deres egen løsning. Som kunde kan man vælge at have superbrugere i løsningen så assistance hos Logos Consult kan holdes i et begrænset omfang.