Er du glad for din iPhone, men er træt af at den løber hurtigt tør for strøm? Så kommer vi med tips og råd til, hvad du kan gøre for at få et mere frugtbart batteri i din mobil.

Selvom Apple bruger de velkendte og langvarige litiumbatteri i deres enheder, så slukker de fleste ikke deres mobil og tjekker den flere gange i timen. Derfor vil det være svært at undgå problemer med strømmen/batteriet på din iPhone eller anden mobil.

Svækket batteri

Et svagt batteri kan skyldes, at du ikke lader din mobil i det rigtige spænd. Ellers har du måske bare en iPhone, som du har haft længe og batteriet er blevet slidt og trænger til en udskiftning. Et svækket batteri, der hurtigt mister strøm efter du har opladt din iPhone, skal oftest udskiftes hos din mobilreparatør.

Forlæng levetiden på dit mobilbatteri

De seneste år, er der kommet en funktion på din iPhone som hedder ”Energibesparende funktion”. Det første du kan gøre, er at slå denne til. Når din enhed er på ”Energibesparende tilstand” slukker automatiske nogle bestemte funktioner på din iPhone.

Tjek iPhonebatteriets tilstand

Er du i tvivl om hvilken tilstand dit iPhonebatteri er i? Så kan du nemt tjekke det. Det eneste du skal gøre er at:

  • Klikke på – Indstillinger
  • Tryk på Batteri
  • Klik på Batteritilstand

Skift batteriet nemt og hurtigt

Går din telefon tit ud eller har den bare svært ved at holde på strømmen, uanset om den er på ”Energibesparende funktion” eller du bevidst undgår at tjekke din iPhone/mobil for ofte, så den ikke går ud? Så er det nok tid til en batteriskifte reparation.

Hos FixPhone klarer vi din iPhone reparation på typisk under 30-60 minutter, med eller uden forudgående aftale i en af vores butikker i Hillerød, Helsingør eller Roskilde. Du kan også booke tid online via. vores bookingsystem.