Der er mange ting, du skal sørge for, hvis dit spædbarn skal have det godt. Nogle være mere direkte gavnlige end andre. Men du skal i hvert fald sørge for, at dit barn får en god og nærende kost. Mens du ammer skal du selvfølgelig selv spise sundt og så vidt muligt undgå skadelige stoffer. På den måde risikerer du ikke, at du giver noget skadeligt videre til dit barn. Derudover er der også flere måder at give dit barn det, som er nødvendigt. Der for eksempel flere måder at give mælkesyrebakterier baby på.

Det findes i modermælken

Du kan faktisk finde det i modermælken. Derfor vil det også være endnu et godt argument for at amme. For der er bare mange vigtige næringsstoffer i modermælken, som dit barn har brug for.

Problemet kan selvfølgelig være, hvis du ikke ammer, eller hvis du slet ikke kan amme. Så kan du være nødt til at finde andre måder at give dit barn det, som det behøver.

Brug et kosttilskud 

Du kan også give mælkesyrebakterier til baby som et kosttilskud. Her vil det være muligt at give dække dit barns behov gennem et supplement til den almindelige kost.

Du kan give dit barn dette kosttilskud i form af dråber. De kan enten blandes op med din egen modermælk, hvis du producerer det, eller også vil det kunne blandes op med vand eller anden væske. 

Det er nemmest at give disse dråber, hvis du blander dem op med noget. Ellers kan de nemlig være klæge. Men med lidt væske lægger det sig som dråber foroven, der nemt kan indtages.

Til dig, der vil undgå laktose

Ovennævnte kosttilskud kan i øvrigt være en god idé, hvis du forsøger at undgå laktose. Selvom man måske kan tro det, indeholder det ingen mælkeprotein, og derved er det altså også helt laktosefrit.