Det er ingen hemmelighed, at mænd elsker gadgets. Hvis du er gået i stå med, hvad du skal give din far, bror eller kæreste i julen, så tag et kig på disse 3 gaver! Den første er en elektronisk parkeringsskive, som vil spare dem tid og penge, når de er ude at gå ærinder. Den næste er værktøj, hvis han elsker at bygge selv. Og endelig, hvad med en gasgrill? Hvem ønsker ikke at kunne lave mad udenfor hele året rundt!

Køb en elektronisk p-skive til ham

Nu er det slut med at få irriterende p-bøder, fordi du glemmer at stille den manuelle p-skive. Nu kan de simpelthen købes elektroniske. Nogen p-skiver fås, hvor de bruge batterier. Til gengæld styrer den sig selv, hver gang du parkere. Andre elektroniske p-skiver bruger ikke batterier, men fungerer igennem solceller, så den aldrig løber tør for strøm. En elektronisk p skive vil være en god gave.

Køb værktøj, hvis han er en handymand

Er din mand, kæreste, bror eller ven én, der elsker at bygge ting, så kan du give ham noget værktøj. Det kan være en ny skrivemaskine, en personligt målebånd, eller måske hans rundsav lige er gået i stykker? Overrask ham ved at købe en ny til ham. Men hvis du ikke selv har erfaring med værktøj, så spørg i butikken, eller kig på denne rundsav test.

Gasgrill

Har manden i dit liv en gasgrill? – Enhver mand elsker at grille, uanset hvilken form for mad det er, så kan det tilberedes nemt og hurtigt på en gasgrill. Hvis du ved, at han allerede har en gasgrill, kan du købe noget, der passer til den. Et grillovertræk eller en grilltang kan være super nyttige! Eller køb hans favoritøl, så han kan nyde den, imens han griller, da det er en handling, hvor han virkelig vil føle sig som en rigtig mand.