Spejle med lys er blevet mere og mere populære igennem de seneste år. Både grundet den smarte løsning i, at lyset gør det nemmere at se sig selv i spejlet, men også grundet det enkelte design som lyser rummet lidt mere op. På den måde egner et rundt spejl med lys sig til mange flere rum, end man lige går og tænker over.

Badeværelset

Når vi tænker på et rundt spejl med lys, tænker vi nok alle at det er den ideelle løsning til badeværelset. Dette er også helt rigtigt, fordi det netop er med til at skabe en hyggelig og intim stemning ude på badeværelset, samtidig med at det er det perfekte spejl at se sig i når man skal gøre sig klar om morgenen. Spejlets lys kan både hjælpe kvinderne med at lægge den perfekte makeup eller mændene med en skarp barbering. Så er du på udkig efter et nyt spejl til badeværelset, er et rundt spejl med lys klart anbefalelsesværdigt.

Entréen

At have et spejl i entreen kan være en perfekt løsning, for dig som godt kan lide at kigge om håret siddet ordentligt eller om du har noget mellem tænderne inden du forlader hjemmet. Men ofte er entreen også et lidt mørkt rum, som godt kunne trænge til lidt varme og sjæl. Her vil et rundt spejl med lys igen være en god løsning. Det er med til at lyse rummet op og skabe en hjemlig stemning, allerede idet man træder ind i jeres bolig. Herudover kommer lyset med som en fordel, så man lige kan tjekke alt sidder som de skal, inden man forlader hjemmet og begiver sig ud på dagens ærinder.

Dette var blot to eksempler på perfekte steder til et rundt spejl med lys, herudover kan de også hænge i teenageværelset eller soveværelset, med samme formål.