Vil du gerne have din egen elbil, eller har du måske lige fået den, er der her et par gode tips til, hvordan du kan spare penge på den. Vi kommer ind på tips til, hvordan du kan spare penge på at købe din elbil, ligesom vi kommer med tricks til, hvordan du kan sparer penge på din opladning.

Det behøver ikke at være dyrt at komme til at køre i en elbil. Og ved at gøre det billigere, kan du også hurtigere komme til at køre med din familie, din hund eller bare alene i din nye fede bil.

Vælg at købe en brugt elbil

Hvis du vil spare mange penge fra starten af, kan det være en god ide at kigge efter en brugt elbil i stedet for en ny elbil, når du skal købe den.

Lige så snart en bil triller ud fra forhandleren, smider den en stor del af sin værdi. Så hvis du gerne vil have en god elbil, men ikke har lyst til at betale fuld pris for den, kan du altså med fordel kigge på at købe en brugt bil.

Elbiler er ikke kun fra Tesla

Dernæst er det også en god ide at tænke over, at elbiler ikke kun bliver lavet af Tesla. Det er der mange, der ikke lige tænker over, når de går i gang med at kigge på en ny elbil. For Tesla er bestemt ikke billige at købe i Danmark.

Du kan finde mange andre elbiler på markedet, som er markant billigere end at købe en Tesla. Du kan blandt andet kigge nærmere på de små modeller fra Nissan eller Renault, der i den grad er nemmere at få råd til end en ny Tesla.

Spar penge på opladning af din elbil

Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt at sige, at du kan spare penge på opladning af din elbil, hvis du gør det på den rette måde. Kig på ladestation elbil pris, og se om det kan lade sig gøre for dig at få en oplader derhjemme.

Har du et abonnement på brug af en ladestander, er det altså meget billigere for dig at oplade din bil, end hvis du skal betale uden et abonnement. Du kommer hurtigt ned på en brøkdel af prisen for hver opladning, hvis du har et abonnement på at oplade din bil.