Teambuilding på Charlottenlund Slot

Charlottenlund Slot

Med en fantastisk beliggenhed, tæt på centrum, og med direkte udsigt over Øresund fra sin plads lige ved Strandvejen i Nordsjælland, er Charlottenlund Slot en perfekt ramme for voksne fester og store firmaevents.

 

Firmafest med teambuilding

På slottet bor et top tjekket event bureau, The Tribe, som gerne slår dørene til slottet op for de rigtige kunder. De holder ikke abefester, men de tager gerne varmt og dygtigt imod alle, der viser forståelse for, at Charlottenlund er et flere hundrede år gammelt, fredet, kongeslot, der er en del af vores fælles kulturarv. Og The Tribes særlige måde at gribe det an på, er, at de har udviklet et intelligent teambuilding spil til slottet, som samtidigt fungerer som perfekt optakt til en god firmafest eller lignende.

 

Firmajulefrokost

Det kunne også være en firmajulefrokost, der jo langt hen ad vejen kræver noget af det samme: God mad, gode vine, hyggelige rammer, dygtige og professionelle værter og personale, og meget gerne nogle sjove og sammentømrende indslag af en slags. Det er netop det, de leverer på slottet.

 

The Tribe

Er specialister i eksklusive firma events med teambuilding af højeste karat. Besøg deres hjemmeside her og tjek selv, hvad andre har at sige om netop det. De er altid klar til at skræddersy planerne, så de passer til jer, og der er mange muligheder at vælge i mellem. Har I brug for inspiration er de selvklart leveringsdygtige i gode ideer til aktiviteter, der kan kombineres med firmafest.

 

Firmafest aktiviteter

Kunne være deres speciel designede teambuilding spil Kongens Kancelli, men der er også andre muligheder. Dyst måske i historiefortælling som optakt til middagen, eller indlad jer på gamle royale selskabslege. Bliv udfordret som team på kommunikation og samarbejde med udvalgte One Team Mindset øvelser, eller nyd kølige drikkevarer og en spadseretur i slotsparken, som optakt til aftenen.

 

Skal det være en firmajulefrokost i København?

Så er udendørsaktiviteter måske ikke det mest oplagte, men det kan alligevel godt kombineres, hvis vejret ikke er helt frygteligt. Det er altid godt at få noget luft og lidt farve i kinderne, og kun ekstra hyggeligt at træde ind i slottets varme efterfølgende til et godt glas vin.

 

Firmaarrangement Nordsjælland

Måske ved I ikke engang rigtigt endnu, hvad I er på udkig efter. I ved bare at I skal arrangere noget på firmaets vegne, og det må ikke ligge for langt fra København. Charlottenlund Slot er et oplagt valg. Find deres nummer og mail her, og giv dem et ring allerede i dag.

363 thoughts on “Teambuilding på Charlottenlund Slot

 1. Thomasked says:

  buy ed pills cheap : [url=http://edpillsx.pro/#]erectile dysfunction pills online[/url] erectile dysfunction pills online

  Svar
 2. RNS-MO-Gub says:

  Разрешение на строительство — это публичный запись, выдаваемый уполномоченными учреждениями государственной власти или субъектного руководства, который дает возможность начать строительство или исполнение строительного процесса.
  Порядок выдачи разрешений на строительство утверждает законодательные основы и условия к возведению, включая разрешенные типы работ, разрешенные материалы и приемы, а также включает строительные нормативные акты и комплексы защиты. Получение разрешения на стройку является необходимым документов для строительной сферы.

  Svar
 3. Nelsonbip says:

  can i purchase generic avodart for sale can you buy avodart without dr prescription or where buy cheap avodart prices
  http://leed3.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=avodart.pro how to buy generic avodart without prescription
  [url=http://musicpicture.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=avodart.pro]cheap avodart no prescription[/url] avodart cheap and [url=https://98e.fun/space-uid-6264804.html]where to get generic avodart price[/url] buy cheap avodart no prescription

  Svar
 4. scholding says:

  Быстровозводимые здания – это актуальные конструкции, которые различаются повышенной быстротой строительства и мобильностью. Они представляют собой конструкции, образующиеся из эскизно изготовленных компонентов либо модулей, которые способны быть скоро смонтированы на территории стройки.
  Сооружение зданий из сэндвич панелей обладают гибкостью а также адаптируемостью, что дает возможность просто изменять а также адаптировать их в соответствии с пожеланиями заказчика. Это экономически лучшее и экологически устойчивое решение, которое в последние лета приняло широкое распространение.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *