Går du og tænker på at anskaffe dig en træhylde kan du finde en hylde i egetræ via dette link.

Hylder i egetræ er både stilfulde og charmerende. De skaber en naturlig stemning i boligen, og trækker naturen helt ind i de forskellige rum. Træhylder, der er lavet i egetræ, er meget holdbare, hvilket bevirker, at du kan have dine hylder hængende i hjemmet i mange år, hvilket er en stor fordel.

Boboonline har mange egetræshylder med hvert sit præg. Herunder vil vi beskrive nogle af dem, og give dig ideer til i hvilke rum, du kan anvende de forskellige hylder.

Egetræshylder i stuen

De fleste mennesker har nogle ting, som de holder ekstra meget af. Nogle af disse ting, vil være perfekte at udstille på hylder i stuen.

Du kan vælge en væghylde med læderstrop i olieret, hvidolieret eller røget egetræ. De findes med læderstropper i både naturfarve og sort. Så da kan du selv vælge den farvekombination, som passer godt til dig.

På hylden kan du sætte nogle ting, som du selv eller en anden i familien har lavet. Det kan også være nogle vaser, du har fundet på loppemarked, som du kan pynte med årstidens grene og blomster.

Fotos af familien er også velegnede at udstille på en egetræshylde. Det skaber stemning i rummet og vækker gode minder, når man kigger på dem.

Såfremt du er interesseret i en væghylde i egetræ med mere end én hylde, finder du også det i sortimentet. Det er væghylder med hylder i både naturfarvet og røgfarvet egetræ, der er placeret på et metal ophæng. Du kan ovenikøbet finde en tilføjelseshylde, så du kan udbygge din væghylde til den størrelse, der bekommer dig vel.

På denne type egetræshylde kan du placere nogle af dine yndlingsbøger og nipseting. Du kan sætte små kaktus eller sukkulenter blandt tingene. Det bevirker, at bøgerne ikke kommer til at se så kompakte ud på hylderne.

Praktiske hylder i køkkenet

Man har næsten altid brug for hyldeplads i køkkenet, så hvorfor ikke bruge en hylde i egetræ. Boboonline har bl.a. en væghylde med to hylder i hvidkalket eg med læderstropper. Den ene hylde kan du bruge til krydderurter og den anden til krydderikrukker. Så er tingene lige ved hånden, når du skal krydre middagsretterne.

Det vil også se flot ud at have keramikrus og kopper stående på en egetræshylde. Dette vil fungere både som en lille udstilling, men også som brugsgenstande, når du skal have en kop kaffe eller te.

Dekorer børneværelserne med hylder i træ

Der er altid brug for opbevaringsplads på børneværelset, og hvad er mere hyggeligt, end at bruge hylder i egetræ.

Du kan hænge en hylde op på væggen ved sengen. Den kan anvendes til højtlæsningsbøgerne og yndlingsbamsen.

Eller hvad med at bruge en væghylde eller to til barnets små samlefigurer og Lego figurer. Det vil sikkert glæde de fleste børn at have sådan en fin udstilling på værelset.

Hattehylder til entréen

Der er altid brug for enten hattehylder eller knagerækker i entréen til familiens overtøj. Måske er du vild med det naturlige præg i hjemmet, hvorfor en hattehylde i egetræ kan anbefales.

Hos Boboonline finder du hattehylder i naturfarvet, hvidvasket og sort eg. Udover metalkroge er nogle af hylderne også designet med en metalstang, hvorpå du kan hænge tøjbøjler til dine frakker.

Hylden på knagerækken kan anvendes til både tørklæder, handsker og hatte. Men som en ekstra lille finesse, kan du også placere en sjov og finurlig figur.

Tag et kig på de forskellige hylder i egetræ. Er du interesseret i en stabelbar egetræshylde til gulvet, finder du også det i sortimentet.