Står du snart overfor en renovering eller flytning til et nyt hus eller lejlighed? Så har du sikkert spurgt dig selv om, hvor mange flyttekasser, skal jeg egentlig bruge?

Dette og meget mere giver vi dig her svaret på:

 

Hvor mange flyttekasser skal man bruge?

Når du planlægger en flytning, er det vigtigt at have et godt overslag over, hvor mange kasser du får brug for. Det vil hjælpe dig med at lægge et budget for udgifterne til kasser og pakkematerialer, og det vil også give dig en bedre fornemmelse af, hvor lang tid pakningsprocessen vil tage. Så hvor mange kasser har du egentlig brug for?

Det afhænger af størrelsen af dit hjem og af, hvor mange ting du har. En god tommelfingerregel er at planlægge at bruge en lille kasse for hver 2 kvadratmeter bolig. Så hvis du har et hjem på 100 kvadratmeter, har du brug for ca. 50 små kasser. Du skal naturligvis også bruge et par større kasser til ting som f.eks. apparater og møbler. En god måde at få et overslag på er at begynde med at pakke et rum ad gangen og se, hvor mange kasser det kræver.

 

Hvor kan man købe flyttekasser i Aalborg?

I Aalborg er der et par forskellige steder, hvor du kan købe flyttekasser. En mulighed er at gå til en lokal isenkram- eller byggemarked, såsom Bauhaus eller Hornbach. En anden mulighed er at bestille flyttekasser online fra et firma som BOXit.dk. En tredje måde er at tage hen til steder, hvor de tilbyder opmagasinering i Aalborg. Det kunne f.eks. være Grey Box, som gerne hjælper dig, hvis du mangler flyttekasser i Aalborg.

Endelig kan du også spørge venner eller familiemedlemmer, der for nylig er flyttet, om de har nogle ekstra kasser, som du kan bruge. Uanset hvilken løsning du vælger, skal du sørge for at få forskellige størrelser, så du kan pakke alle dine ejendele korrekt.

 

Hvordan pakker jeg bedst mine flyttekasser

Når du pakker kasser til en flytning, er det vigtigt at bruge de rigtige materialer og pakke kassen korrekt for at undgå at beskadige dine ejendele. Først skal du vælge den rigtige størrelse kasse til de ting, du pakker. For det andet skal du beklæde bunden af kassen med bobleplast eller pakkepapir for at polstre dine genstande og forhindre, at de flytter sig under transporten. For det tredje skal du fylde eventuelle tomme rum med sammenkrøllet papir eller emballagepudder for at forhindre, at dine genstande flytter sig rundt. Til sidst skal du forsegle kassen forsvarligt med pakketape og mærke den med indhold.