Det er lagt fra alle danskere, der nyder at skifte gardinerne ud i hele boligen. Det er den der opgave, man udskyder, men som man alligevel gerne vil have ordnet, inden moden skifter alt for mange gange, og det ser ud som om, man sidder fast i forrige årti. 

Ønskescenariet ville helt klart være, at man bare kunne gå ud i en butik og købe et gardin, tage det med hjem og smække det op. Sådan fungerer det langt fra altid, og det er desværre meget nemt at lave en stor brøler undervejs. Vil du gerne finde ud af, hvordan du kan undgå fejlkøb og få et perfekt resultat med de nye gardiner første gang, så læs med videre.

Det er ikke helt så nemt endda at sætte nye gardiner op

Det kan lyde meget nemt, når der skal måles op til gardiner. Realiteten er dog noget helt andet. Det er ret nemt at komme til at tage de forkerte mål, hvorfor gardinerne bestilt på mål i så fald ikke vil passe til vinduerne. De gardiner, man kan købe på standard mål, passer sjældent. Vil du gerne have et harmonisk resultat, hvor vinduer, gardiner og indretningsstil passer sammen, kan det godt betale sig at få en professionel med ind over. Det kan eksempelvis være Gardinbussen, der kører i Københavnsområdet. 

Lad gardinerne og vareprøver komme til dig via Gardinbussen

Det smarte ved Gardinbussen er, at den kommer ud til dig. Her kan du få dig en god snak med en professionel, som kan give dig gode råd til at indrette boligen med de rette gardiner. Ud over gardiner, kan Gardinbussen også være behjælpelig med:

  • Plisségardiner
  • Persienner
  • Rullegardiner
  • Mørklægningsgardiner
  • Træpersienner
  • Lamelgardiner
  • Afskærmning

En professionel kan tage målene, så du er helt sikker på, at de får de mål og det udtryk, du ønsker. Gardinbussen kører rundt med en masse vareprøver på stof, så du kan se et givent stof inde i rummet, hvor du gerne vil have sat gardiner op. Det er rigtig smart, da man kan forelske sig i et print eller en farve online eller i en fysisk butik, der kan vise sig slet ikke at harmonere med den øvrige indretning og farver i rummet. Ved at kunne se materialet på det rette sted, kan du derved undgå et stort fejlkøb.

Gardinbussen kører med tilfredshedsgaranti

Når der er taget mål af vinduerne, kører Gardinbussen og vender tilbage med det bestilte gardiner. Her kan du igen få en professionel til at sætte dem op og sørge for, at de bliver monteret pænt og korrekt. Gardinbussen kører med tilfredshedsgaranti, således at bussen ikke kører, før kunden er tilfreds med resultatet. Ved at bestille Gardinbussen til at stå for dine nye gardiner, kan du derved hjemme fra boligen udpege stof og fremlægge dine ønsker, hvorefter gardinerne bliver specialsyet og monteret ved dine vinduer, uden du selv behøver hverken at tage ud af huset eller at foretage noget selv. Nemmere og mere perfekt bliver det ikke.