Er du så heldig at have flotte trægulve i dit hjem, skal du gøre alt for at passe på dem. Rustikke trægulve er i høj kurs, og det er derfor værd at bruge tid og overvejelser på at passe på dine gulve, så de altid fremstår flotte og velholdte.

Husk at pleje dem med vedligeholdelse og behandling

Alle typer af trægulve kræver en eller anden form for pleje og vedligeholdelse. Du kan derfor også købe behandling i butikker til et hvilket som helst trægulv – uanset sort, type og farve. Ved at anvende denne slags behandling, er du sikker på, at dine flotte trægulve kan modstå almindelig slitage til daglig.

denne her side kan du læse mere om generel vedligeholdelse og rengøring af dine gulve, så de holder længst muligt.

Få slebet dine gulve

Hvis dine gulve med tiden er blevet brugte og slidte at se på, kan du læse mere på denne side om, hvordan gulvslibning kan være løsningen for dig.

Med gulvslibning kan du fjerne det øverste lag af dine gulve, så du kommer lige under til det pæne træ, så dine gulve vil fremstå fuldstændigt nye og flotte. Det er en større proces, der er bedst at få andre til, men når det er gjort, vil du bestemt ikke fortryde.

Undgå at gå med sko indendørs

Fodtøj er en dårlig idé at anvende indendørs, da det langt hurtigere vil slide på dine gulve. Undgå derfor altid at gå med sko, eller andet fodtøj med hårde såler, der kan lave grimme hakker og slidmærker.

Du kan forsøge at få det som vane at hoppe i et par bløde hjemmesko eller sutsko, i sekundet du træder ind ad døren. Det er i hvert fald en god løsning for dine gulve, så de ikke vil blive slidte, og derfor kan holde i mange år frem i tiden.