Der er aldrig nogen, der har sagt, at forhold er lette. Faktisk kan de til tider være direkte hårdt arbejde! Men indsatsen er det hele værd, for stærke og sunde forhold er nøglen til et lykkeligt liv.

Hvis du leder efter måder at pleje dit forhold på, er du kommet til det rette sted. I dette blogindlæg vil vi nævne 6 måder at pleje dit forhold på og sørge for, at det trives. Følg disse tips, og du vil være på vej til et bedre forhold!

Her er de første fem måder at pleje dit forhold på:

1 – Kommunikation er nøglen – sørg for at kommunikere åbent og ærligt med din partner og lyt virkelig til, hvad han/hun har at sige. Det er også vigtigt at være tålmodig, når du kommunikerer, da misforståelser let kan opstå.

2 – Vær betænksom – gør noget særligt for din partner, bare fordi du holder af ham eller hende. Det behøver ikke at være noget stort eller dyrt, men det skal være noget, der er betydningsfuldt for ham/ hende .

3 – Brug tid sammen – sørg for at planlægge kvalitetstid sammen, også selv om det kun er et par timer om ugen. Det er tid, der skal bruges udelukkende på hinanden uden nogen distraktioner.

4 – Vær ærlig – vær altid ærlig over for hinanden, også selv om det er noget, der kan være svært at høre. Ærlighed er grundlaget for ethvert stærkt forhold.

5 – Tag problemerne, når de opstår – at man går og bager bag eller stadig er ked over det, påvirker jeres forhold. Så snak om tingene, når de opstår.

6 – Gå i parterapi, hvis det ikke fungerer – hvis i flere gange har forsøgt at få kommunikationen igang, og det ikke fungerer, så klik her på parterapi København. Eskil Holten er parterapeut i København og har stor erfaring ned problemer i parforhold. Læs om, hvad han kan tilbyde på denne her side.