Jeg sad i frokostpausen sammen med nogle kollegaer. Vi sad og spise noget lækkert mad fra kantinen. Til dagligt arbejder jeg i et firma, og vi sælger abonnementer. Jeg elsker mit arbejde, og har altid gjort det. Jeg ellers i pausen og snakkede med mine veninder om min fødselsdag som kommer i weekenden. Jeg bliver helt 50 år. Så jeg sku ved at blive gammel. Jeg glædet mig lidt fordi vi holder en ret stor fødselsdag. Jeg har inviteret alle mine veninder og hele min familie. Jeg har også gjort en del ud af det. Jeg har f.eks. købt en helt masse pynt shop.festgear.dk. Der har de en masse pynt som er specifikt til en 50-års fødselsdag. De har f.eks. balloner, bannere, og en hel masse andet. Jeg fik virkelig købt en masse. Udover det så har jeg også lejet et kæmpe telt så der var plads til os alle sammen. Vi blev jo ret mange. Men heldigvis fandt jeg et perfekt telt, til en rimelig god pris inde hos festgear.dk. De fik de også opsat for mig, så jeg ikke behøvede at tænke på det. Jeg fik virkelig ordnet en masse, og jeg brugte en masse tid på at pynte det op. Men jeg fik også hjælp af min mand og 2 børn. Efter jeg fik fri fra arbejde, tog jeg lige hjem, og fik ordnet det sidste. Jeg manglede lige at sætte det sidste pynt op. Da det så blev weekend, blev det endelig min fødselsdag. Hele familien kom på besøg, og alle mine veninder kom. Vi endte med at være virkelig mange, og det var så hyggeligt. Det nok en af de bedste dage nogle sinde. Jeg var så glad. Jeg tænkte over hvor fedt det kunne være igen til min 60-års fødselsdag. Men det måtte jeg tage til den tid.