Mangler man Apple AirPods? 

Hos Blackpods dk kan man se et enormt sortiment af Bluetooth høretelefoner, vi er eksperter inden for Bluetooth pods, og ved derfor hvad der er essentielt, hvis du skal have nye Bluetooth headset. Noget af det essentielle man bør tage højde for er afspilningstiden, altså hvor lang tid du kan lytte til din favoritpodscast eller ens yndlings nummer. Er man ude at gå en lang tur og vil lytte til lydbog på hele tiden er det fedt, at headsettet kan benyttes i så lang tid, som man regner med at være afsted i skoven for at gå.  

Opladeligt etui 

Flere moderne trådløst headset kommer i et etui, som er en lille æske, som en kan putte sine Blackpods i. Her hjælper etuiet dig med at holde overblik over dine Bluetooth høretelefoner i og derved sikrer, at du ikke taber den ene af sine pods. Etuiene kan samtidig anvendes som batteri, så mens man ej benytter til podcast, så oplader de ens Apple AirPods og man vil kunne opleve en forlænget over all høretid, det er hvad vi vil kalde for smart. 

Til hverdagsbrug 

Blackpods er en kæmpe del af dagligdagen, da du ofte bruger disse i din hverdag. Her tager du Bluetooth høretelefoner frem når du skal vente på nogle eller er i kollektiv trafik. Derfor er det essentielt at man har ladet Bluetooth pods op, så man ej behøver kigge ud i luften og ikke kan lytte til lydbog.  

Er du en aktiv person? 

Er man i fitnesscenteret og tit opdager at der er et kabel i vejen, som forstyrre dig i for at du kan gøre sin træning korrekt, så er Blackpods den stærkeste løsning til dig, da de er foruden ledning og dermed garanterer en at der ikke er noget, som forstyrrer dig, så du kan fokusere på det, som er essentielt.  
Det er ikke udelukkende i sportens verden, at Blackpods kan være lækre, da de sagtens kan benyttes i hjemmet, hvis du gør rent fordi du kan benytte din tid effektivt eller blot få det fedeste ud af en træls pligt, som en skal klare derhjemme og som en bare helst vil slippe for.  

Kan anvendes på arbejdet 

Bluetooth høretelefoner kan anvendes, når du er på jobbet og vil fortage opkald, da de fleste Apple AirPods i dag er med indspiller, så du er foruden for at skulle holde mobilen oppe ved hovedet. Så kan du nemlig bruge begge hænder samtidig og kan hurtige håndtere en forespørgseler  

Slip for besvær 

Bluetooth pods er ledningsfrie og dermed slipper du det berygtede ledningspinat, som du hurtigt kan få med headsets, som har ledninger, der nemt kan blive viklet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for bare at skulle høre til sange. Med Bluetooth pods slipper du hele det besvær, som kan komme ved headsets der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet knække og herved gøre dine høretelfoner uanvendelige. Det kan man nemlig slippe for med Bluetooth pods 

Hos BlackPods dk finder du ens næste Bluetooth headset.