Mangler du balloons? 

Som barn elskede jeg balloner, når vi skulle ud og spise på forskellige spisesteder. Det var specifikt, når familien skulle på Bones, hvor balloons ikke blot var vandalegetøj, men de var faktisk var en del af restaurant oplevelsen. På Jensens Bøfhus kunne man få stabile bøffer, og som det bedste kunne man få lov til at beholde bslloons, som man fik når vi ankom til restauranten. Hvis man sad på stolen kunne man opservere loftet som var tildækket af balloons over det hele, hvilket lavede selve oplevelsen sindssyg fed. balloons er noget af det fedeste fra vores ungdom, og balloons optræder flere gange i løbet af mit liv, og balloons magic er stadig en del af alle mine fejringer.  

Magic Balloons kan for mig være mange forskellige objekter. Du har eksempelvis ballonen som vandlegetøj hver eneste sommer, hvor vandkampe med fætterne og andre bekendte var en fast begivenhed. Her organiserede jeg så mange vandballoner vi overhovedet kunne, så jeg med mit udendørs legetøj kunne skabe de mest optimale oplevelser i solen sammen med mine brødre. Som et element af denne begivenhed, opdagede jeg ud af, at jeg kunne købe magic balloons so kan assistere folk med hurtigt at lave mange balloons samtidligt, så vi bare kan komme i gang med den sjove del af processen. balloons magic er stadig sjove vandlegetøj selv når man nu er blevet ældre. Faktisk er udendørs legetøj generelt stadig ufattelig sjove, specielt hvis der her i sommervarmen skal holdes sociale arrangementer, hvor du kan kombinere vores sommerlige vejr, balloons og alkohol, og derigennem gør vores fester det mere festlig.  

Ballonen til mange fester 

Ballonen behøver ikke nødvendigvis at være relateret til udendørs legetøj. Balloons magic er fantastiske til festlige perioder, såsom til fester. Vi plejer altid at anskaffe vi normalt mange en del forskellige magic ballons, hvis det er undertegnet, som har ansvar som host for festlighederne. Mine bekendte er til tider super begejstret med den stemning, som vi lykkes med at producere med balloons. Det kræver naturligvis meget arbejde, hvis vi alane skal lave alle disse magic ballons alene. Men vi har hørt, at I sagtens kan købe disse smarte magic ballons, hvor du faktisk kan oppuste en del samtidigt, og derved sparer meget tid i processen!  

Jeg vil mene, at jeres store begrejstring for balloons stammer fra jeres yngre  dage, hvor ens forældre altid gjorde meget brug af ballonen, som del af fejringen af os. Magic Balloons blev brugt til at pynte hele huset, så næsten alle venner seriøst fik lukket deres øjne op, når de kom ind ad døren til begivenheden. Heldigvis er jeg et sommerbarn, og vandballoner har også oftes været en del af legene til min fest. Der blev derfor altid skaffet balloons ind til den spændende vandkamp, hvor mit udendørs legetøj blev en kæmpe succes blandt mine besøgende, som ivrigt deltog i vandkampen om sommeren. Jeg købte  Magic Balloons gennem en webshop, hvor jeg bestilte vildt mange balloons til arrangementet. Så ekstrem mange Magic Balloons at de endda havde til flere uger, hvor venner fra hele landsbyen kunne komme og deltage i en stor udendørsleg.