Du kan med stolthed vise en Learning From Japan plakat i dit hjem, kontor eller galleri. Plakatreproduktionen er et kunsttryk af førsteklasses kvalitet, produceret på 100 % bomuldskludetekstureret kunstpapir ved brug af arkivkvalitetsblæk. Dette smukke kunsttryk vil være en fantastisk tilføjelse til din boligindretning. 

Udstilling på designmuseum danmark

Designmuseet Danmark har holdt udstillingen “Learning From Japan” siden 2015. Udstillingen fejrer museets 125 års jubilæum, og den udforsker japansk kunsts symbolske univers og japansk indflydelse på dansk design. Udstillingen præsenterer mere end 400 værker, der illustrerer, hvordan den japanske indflydelse har præget dansk kreativitet siden slutningen af ​​1800-tallet. Udstillingen vil også byde på en særlig japansk plakatserie. Denne udstilling kan varmt anbefales til designelskere, og det er en fantastisk måde at udforske japansk indflydelse på dansk design.

 

Udstillingen Learning From Japan på designmuseum Danmark har meget at byde på. Den første del af udstillingen udforsker forholdet mellem dansk og japansk design. Den viser, hvordan japansk kunst inspirerede dansk kunst, som igen inspirerede danske kunstnere. Japanismen er en vigtig forudsætning for modernismen, som forvandlede Danmark til en designnation. Udstillingen giver et indblik i den danske designverdens historie, og du kan lære om nogle af dens største og mest indflydelsesrige værker under udstillingen.

 

I udstillingen kan seerne se en vandrestav af kaktustræ udskåret af træet fra en kaktus, som symboliserer indespærringens strabadser og de japanske interneredes spiritualitet. Besøgende kan også se en lotusblomst, lavet af skaller indsamlet af en tidligere praktikant. 

 

Hvor finder du en Learning from japan plakat?

Hvis du også godt kunne tænke dig at få en Learning from Japan plakat i dit hjem, så er du ikke alene. Der er mange forhandlere derude, men hvis du hurtigt og nemt vil sammenligne plakater, kan du bruge forskellige online sider som fx plakatbiblioteket. Der sørge for at du hurtigt og nemt kan finde den perfekte Learning from Japan plakat til dit hjem.