Kontakt os​ »

46 56 55 99

kim@acrylplader.dk

DANSK AKRYLPLADE FABRIK A/S​

​Eksempel på montre:

Udstillings-montre i Plexiglas som akrylkasser og akrylmontre

Hos Dansk Akrylplade Fabrik tilbyder vi udstillings-montre i form af akrylkasser og akrylmontre. Disse er normalt glasklare og laves i såvel Akrylplade som Polycarbonat (høj brudstyrke, men ringere kemikaliebestandighed). Det kan også være PETG (nyere type klar plastplade med høj brudstyrke – materialet kendes fra 2L. plastflasker.​

Vi er beliggende på Sjælland, men laver gerne udstillings-montre til kunder i hele landet. Ved forsendelse af akrylkasser- og montre med fragtmand kræves en trækasse til kr. 450,- + moms. Man kan godt sætte flere kasser indeni hinanden. I Storkøbenhavn leverer vi gerne med egen bil mod transporttillæg – dog med ”trængselsgebyr” i København K, N og S.​

Forskellige typer af montre og kasser i akryl

Vi laver akrylkasser i forskellige størrelser og kvaliteter:

  1. ”Den smukke”: Alle kanter poleret før glasklar sammenlimning. Anvendes ofte som udstillings-montre. Disse laves ofte i 5mm tykkelse eller mere (større sikkerhed) og det tager 3-4 arbejdstimer at lave sådan en montre.
  2. ”Den effektive”: Lige kanter der poleres og sammenlimes pænt og tæt. Det tager 2,5 arbejdstimer at lave sådan en montre.

Ovennævnte arbejdstider er ved normal størrelse montre eller kasse på cirka 50x50x50 cm. Vi har en timepris på kr. 550,- + moms.

Det tager naturligvis længere tid at lave større udstillings-montre eller andre akrylmontre, men alle formater (op til 2x1,5x1,5 m) kan laves efter tilbud i løbet af 5-8 arbejdsdage.

Kontakt os for et godt tilbud på udstillings-montre

Vi giver gerne et tilbud på udstillings-montre og andre akrylmontre- og kasser, hvis du giver os nogle dimensioner.

Du kan eventuelt skrive en mail og vedhæfte en skitse til e-mail kim@acrylplader.dk. Du kan også ringe til os på telefon 46 56 55 99, hvis du vil høre mere om priser på udstillings-montre.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Det er desuden muligt at lave ”Gør det selv-akrylkasser”. Det kan du se alt om her:

DEMOVIDEO: Her kan du se, hvordan man kan lime acrylplader sammen til en akrylkasse- eller montre.​

​Dansk Acrylplade Fabrik A/S

Skelvej 26

2640 Hedehusene

​​​Telefon: 46 56 55 99

​E-mail: kim@acrylplader.dk

​CVR: 50036316

Dansk Acrylplade Fabrik A/S
Skelvej 26
2640 Hedehusene
Tlf.: 46 56 55 99
CVR: 56724168
kim@acrylplader.dk