Jeg har fundet de bedste T-Shirts  

Hos BalderClothes har vi en lang række af herretøj, der ingår af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. BalderClothes fokuserer på kvaliteten, hvorfor BalderClothes’s tøj alle er dansk fremstillet. Hvorfor er BalderClothes dermed bedre kan sikrer kvaliteten af vores polo shirts, så vi er 100 % at man modtager det fedeste produkt.  

Hvis du skal vælge hvad for noget herretøj, som er netop din smag, så kan du snildt se hele BalderClothes kartotek gennem billeder, som gør det nemt for dig at beslutte sig.  

BalderClothes har polo shirts i de fleste numre og ønsker man en størrelse, skal du blot kontakte os og så finder vi det til dig.  

Polo shirts er en gigantisk del af dagligdagen og derfor er det essentielt at man kan benytte de farver, som du ønsker. De fleste vil blot have ens turtlenecks i basic farver, så du sagtens kan benytte de tøjdele med hinanden uden at det ser underligt ud.  

 

BalderClothes har stor knowhow med herretøj og har derfor en stærk forsåelse om hvad, der er moderne og inde i tiden. Her ser vi som altid en stor efterspørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger BalderClothes udvalg af herretøj præg af dette og dermed ser man at det er her vores sortiment er størst. Turtlenecks er en god løsning til en, som ønsker en dejlig påklædning, mens man er på job og vil udstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere acceptabelt at anvende sig af turtlenecks på jobbet. Her er det ligeledes en ideel løsning i vintermånederne, hvor der er koldere end resten af året.  

Alle herretøjs klædeskabe består normalt af t-shirts, da det er det basale inden for herretøj og det mest anvendte. T-shirts er det traditionelle valg i sommer månederne, hvor der er for varmt at have en enorm bluse eller pullover på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee snit, så BalderClothes har med garanti noget, som er i din stil.  

Vi har samtidig et stærkt kollekntion af Polo Shirts, hvor BalderClothes har enormt katalog af farver, så man kan sammensætt de farvekombinationer, som du vil have. Polo Shirts er det klogeste valg, da polo shirts kan anvendes i de fleste typer af sociale events, da det er den bedste sammensætning af professionel og afslappet dresscode. Derfor kan man uden problemer køre til samtale i banken og stadig fremstå som en professionel person uden at man er ilde til mode i en skjorte eller andet. Polo Shirts kan anvendes i privaten og er fortsat behagelig at have på og føler ej man er lukket til. Vores turtlenecks ligger til grund i, at du vil være chill og vil se sej ud. Derfor er BalderClothes herretøj noget af det mest forbløffende man kan opdage på markedet i komfort.  

Vores t-shirts er oftest produceret i bomuld, hvorfor du vil opleve dejligt stof på ens krop, hvis man for første gang hopper i t-shirts fra os. Har du et specifikt ønske fra BalderClothes om herretøj så tag fat i os og så får BalderClothes produceret det nøjagtigt efter ens ønske. BalderClothes, dit bedste udbyder at handle herretøj!