Hvilken sofa skal du vælge?

Din stue er et af de vigtigste rum i dit hjem. Derfor skal du skabe nogle gode forudsætninger for, at det bliver et rum, hvor både din familie og venner vil føle sig velkommen i. I en stue slapper du af med enten din favorit serie, med en god bog eller bare i en hyggestund for dig selv. Sofaen er typisk i centrum, når der skal indrettes i stuen. Derfor skal du finde en sofa, der kan give dig en masse komfort og alslapning. Læs med her, og hør mere om de sofaer, du kan vælge imellem.

 

En ægte flydersofa

En ægte flydersofa er en investering i dit hjem og vil holde i mange år, hvis du passer godt på den. Det er en sofa der har en god bredde og dybe hynder, så du ægte slapper af, når du rammer sofaen efter en lang dag. I en flydersofa kan hele familien blive samlet til en god film eller til noget andet form for underholdning. Siddedybden er lidt lavere end i en almindelig sofa. Men man falder godt tilbage i sofaen og du vil slappe ekstra meget af. Dette er den perfekte sofa til dem, der ønsker at skabe en hyggelig og komfortabel stue.

 

En almindelig sofa

En almindelig sofa er god for de fleste mennesker. Den fylder ikke alt for meget, men er stadig stor nok til, at flere personer kan sidde på den samtidig. Ryghynderne er relativt tynde, og siddehøjden er medium. Det betyder, at du ikke synker så meget ned i sofaen, som du ville gøre med en flydersofa, men den er stadig behagelig at sidde på. En almindelig sofa er perfekt til dem, der ønsker en funktionel og rummelig stue.

 

En hjørnesofa

En hjørnesofa er et godt valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres stue. Den har en buet form, der passer perfekt ind i et hjørne og udnytter pladsen bedst muligt. Siddehøjden er middelhøj, så den er perfekt til både at slappe af og arbejde på din bærbare computer. Ryghynderne er relativt tynde, men der er mulighed for at få dem udskiftet til nogle, der er lidt mere kraftig.