Vil du gerne have en billigere elregning? Så læs med her

Som alle andre forbrugere er du afhængig af el. Det er de færreste, der kan undgå at bruge det. Hvis du begrænser du dit elforbrug mest muligt, er der mange penge at spare på den tredjedel af din elregning, du har indflydelse på. Det er ikke fordi, du skal sidde med slukket skærm i halvmørket, men forbrug med din sunde fornuft. Små ændringer i din adfærd vil have en positiv effekt på din elregning. 

Valg af belysning og lysstyring kan spare på din elregning 

Din husstand har af gode grunde brug for elektrisk belysning. Du har med garanti belysning indenfor i huset, udenfor og i garagen eller skuret. Alt denne belysning kan hurtig få elmåleren til at gå hurtigt rundt. Faktisk går omkring 13 procent af dit elforbrug til belysning. Disse 13 procent er ikke uden betydning for dit elforbrug og din elregning. 

Du kan derfor nemt spare på dit elforbrug og dermed din elregning, ved at udskifte al dit belysning til LED belysning. LED belysning om det en LED lyskilde eller en lampe med integreret LED bruger mindre strøm en for eksempel et lysstofrør og glødepærer. Ydermere kan du med den teknologi der i dag er tilgængelig, få lysstyring til hele hjemmet. På denne måde kan du nemt styre belysningen i husstanden fra en app. 

Benyt dig af det frie valg af elselskab 

Sidst men bestemt ikke mindst, er det en fordel at tjekke om du har den rette el udbyder. Find dit nye elselskab her og bliv sikker på at du modtager el fra det rette elselskab. Og tag ikke fejl af, at her kan der være mange penge at spare. Med lysstyring og valg af rigtig el udbyder, har du gode forudsætninger for at sænke dine udgifter til el.