Derfor bør du prioritere børnesko af høj kvalitet til dit barn

Som forælder kan du nikke genkende til, at der skal købes børneudstyr, tøj og sko nærmest hele tiden. Hver gang vejret skifter til en ny sæson, skal hele overtøjsgarderoben skiftes ud. Dette gælder naturligvis også for fodtøjet. Det kan være fristende at gå på tilbudsjagt og forsøge at spare penge. Det er også sart at finde gode tilbud, en du bør overveje nøje, om du vil gå på kompromis med kvaliteten af netop skoene til dit barn. Hvorfor det er så vigtigt, at sko til børn er af en særlig god kvalitet, vil vi komme nærmere ind på i denne artikel.

Sko og støvler har stor betydning for fodens udvikling

Børn udvikler sig i en rivendes fart. De helt små børn har meget bløde knogler og led, hvorfor de nemt vrider om på foden. Mange discountsko er ikke designet med fodens anatomi for øje, men derimod blot for at holde prisen så langt nede som muligt. Dette kan have store konsekvenser for barnet og udviklingen af barnets fod.

Angulus støvler med særlig fokus på fodens anatomi

Lad os se nærmere på Angulus – mere specifikt Angulus støvler – som er et anerkendt kvalitetsmærke inden for børnesko. Blandt deres sortiment kan du både finde støvler, sko, futter og sandaler. De adskiller sig ved at de har investeret rigtig meget i udviklingen af deres sko. Samtidig anvender de udelukkende gode kvalitetsmaterialer til deres fodtøj.

Det er et dansk mærke, hvor deres produktion foregår i Portugal, men med viden fra deres danske fagpersoner. Alle støvlerne er håndlavet. Det betyder, at hver eneste sko eller støvle har været gennem flere sæt under undervejs. Der findes nemlig skomagere med ekspertise inden for hver deres område, der hver især bearbejder hver eneste sko inden for deres ekspertiseområde.

Det er yderst vigtigt, at en sko støtter barnets fod bedst muligt, og at den ikke klemmer den lille fod. Angulus støvler er designet med god plads til tæerne, men husk alligevel de ca. 1,5 cm voksetillæg, når du køber sko og støvler. Dette er afstanden fra storetåen til spidsen af støvlen, indvendigt.

Luksuriøse Angulus støvler

Angulus støvler er designet med et luksuriøst look. Du finder typisk disse modeller i læder, som er et fantastisk materiale til støvler. Det har en god åndbarhed, så fodsveden ikke lukkes inde i støvlen, det holder på varmen på de kølige dage, og så former det sig efter foden i takt med, at barnet bruger støvlen.

Angulus støvler findes med forskellige typer af lukninger:

  • Snørebånd
  • Lynlås
  • Velcro

Snørebånd ser pænt ud, men det kan være noget af en udfordring for de små at binde det. Dette har Angulus imødekommet med smarte løsninger. Du kan eksempelvis finde Angulus støvler med elastik eller lynlås, selvom der er snøre på. Her er snøren blot en designmæssig feature, samtidig med at støvlen er praktisk og hurtig for barnet at tage af og på. Angulus støver findes både i naturfarver samt i flotte pastelfarver, der går lige ind i de små børns hjerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *