Kontakt os​ »

46 56 55 99

kim@acrylplader.dk

DANSK AKRYLPLADE FABRIK A/S​

​Eksempel på montre:

​Acrylplader er meget velegnet til afskærmning af eksempelvis:

1. Altan eller terrasse

2. Læskur eller cykelskur

3. Badeværelse-afskærmning (bruse-skillerum eller bagvæg)

4. Maskin-afskærmning (se under industriel)

5. Fødevare-afskærmning

 

Velegnet til brusebads-væg:Niagara-mønster med flamme-poleret kant.

Findes kun i størrelsen 204x85cm.

 

​Typisk bruges 5 mm eller 6 mm tykkelse,men andre tykkelser kan også foretrækkes afhængig af vindtryk og befæstigelse.

Hvis man ønsker glasklare, gennemsigtige plader anvendes mest XT-plade. EN nem måde at fastgøre til eksisterende rækværk er ved hjælp af plastik-"strips" man kan købe i et byggemarked. Man borer to små huller i acrylpladen på hver side af en "pind" i rækværket og trækker strippen igennem, således den holder pladen stramt til rækværket. Et lille stykke gummiliste mellem plade og rækværk kan hjælpe yderligere.

Skal acrylpladen skrues fast i træ, er det vigtigt at bore hullerne 2-3 mm større end skrue-dimensionen, iden pladen kan krympe/strække ved temperatur-ændring. Det er også vigtigt at der lægges en skive mellem acrylpladen og skruen, således "kærvspænding" fra skruen ikke trykker direkte på acrylpladen.

Specielt klare, perlemønsterede (eller matteret) plader anvendes ofte til hindring af indsyn, men dog således lys stadigt passerer. F.eks. i badeværelses-vindue. Her kan pladen nem fastgøres med to stifter på indersiden af ruden.

Tæt hvid acrylplade er også glimrende til vægafdækning i brusekabine. Pladen kan fixeres med acrylfugemasse og en enkelt skrue i toppen (evt. ved bruseholderen).

Klare, røgfarvede eller mønsterede acrylplader anvendes også til afskærmning som skillevægge (har også meget god lydisolering) på altaner, i kontorer og i boligen.

Glasklare acrylplader anvendes ofte i fødevarebutikker på diske eller som låger (bager og slagter) i supermarkedernes kølediske og mange andre steder, hvor fødevarekontrollen kræver afskærmning der rengøres ofte.

Vi udskærer gerne efter mål, hvorfor det er nemmest at du skriver en mail (se kontakt i øverste højre hjørne) og vi giver en pris på udskåret mål i returmail.

​Dansk Acrylplade Fabrik A/S

Skelvej 26

2640 Hedehusene

​​​Telefon: 46 56 55 99

​E-mail: kim@acrylplader.dk

​CVR: 50036316

Dansk Acrylplade Fabrik A/S
Skelvej 26
2640 Hedehusene
Tlf.: 46 56 55 99
CVR: 56724168
kim@acrylplader.dk