De fleste børneværelser er små og rodet. Det skyldes, at de har en tendens til at have en masse legetøj og møbler proppet ind i rummet. Når det er tid til at indrette dit barns soveværelse, kan det være svært at beslutte, hvad du skal købe. Skal du vælge et standardmøbel, der passer ind i rummet, eller skal du bestille specialfremstillede møbler, der passer perfekt til rummet? Hvis du er på udkig efter noget, der er overkommeligt og stilfuldt, anbefaler vi at bestille specialfremstillede møbler hos professionelle syreske.

Om ABA Living

ABA Living har egen systue, hvor de fremstiller alle typer produkter. Det betyder, at vi kan lave specialfremstillede møbler, der er specielt designet til at passe til dit barns soveværelse. Vi har også et bredt udvalg af stoffer at vælge imellem, så du kan finde det perfekte match til dit barns personlighed.

Firmaet startede som hobby mellem mor og datter, som har mange års erfaring indenfor syning og kreativ tænkning. I dag et efterspørgslen steget, og der er nu 10+ ansatte i firmaet. Du kan derfor bestille specialmål, som er skræddersyet speciel til dig. Prisen er dog også derefter, da der sidder en person bag og bruger tid og energi på at lave et godt og solidt stykke produkt til dig. Til gengæld kan du få en hynde, en pude, et lagen eller noget helt fjerde, præcis, som du ønsker det, uden at gå på kompromis med udseendet.

Ideer til, hvad du kan få produceret hos ABA Living

Der findes næsten ingen grænser for, hvad du kan få de ansatte hos ABA Living til at producerer for dig. De udvikler materialerne nøje, så de lever op til de standardkrav der er, samt at kunne modstå en vis slidstyrke, men også det æstetiske og ikke mindste på miljøet. Selvom man producerer for andre, så har de alligevel overskud til at tænke bæredygtigt i virksomheden.

Noget af det som ABA living får mange bestillinger med specialmål er:

  • Gardiner
  • Puder
  • Sengetæpper
  • Sengetøj
  • Tæpper

Så hvis du leder efter stilfulde og billige møbler til dit barns soveværelse, anbefaler vi, at du bestiller skræddersyede møbler fra ABA Living. Du vil ikke blive skuffet!

Klik her og du finder en masse forskellige interiør til boligen på deres hjemmeside, under shop. Her finder du alt lige fra gavlpuder til lysestager og grydelapper. Mange af deres varer er lavet af restvarer, hvor kun der kun er en minimal restprodukt i overskud. Og det kan man kalde for en solid og bæredygtig virksomhed.