Alt for os kan førnævnte være alt fra en bolig med særlig beliggenhed lagt i en bolig delagtig medrivende arkitektur. Og selv om der magter argumenteres for, for at liebhaverboliger til salg har et en del større prismærke end almindelige boliger til salg, så foreligger der liebhaveri til mange forskellige prisniveauer. Så kan mange landejendom være ovenstående helt rette valg.

I stedet for at blive ved med i den hensigt at lede og afvente på, at drømmehjemmet dukker op, evner du jo bygge dit eget drømmehjem fra bunden. Til Calundan har de masser af byggegrunde, som står klar. Nogle ligger ligevis i naturskønne omgivelser, mens andre ligger klos op til vandet. Uanset rundt du køber og sælger bolig, tilbyder vi kompetent plus professionelt mæglerarbejde gennem alle bolighandlens nogen faser. Hos os er faglighed, professionalisme og ærlighed nøgleord, og vi sætter en ære lagt i den tætte dialog og det personlige engagement.

Ovenstående hele starter i forvejen når man ankommer til ejendommen, over den private plus let anonyme sti / smalle gade, som fører lagt i ejendommen. Allerede heromkring og bestemt når man når videre op til ejendommen, som ligger på en bakke, får man fornemmelsen bort, at dette skueplads er unikt. Så står man ud af bilen, bort cyklen eller førnævnte transportmiddel, som må have ført nogle til stedet. Lifligt fritliggende og naturskønt beliggende lystejendom delagtig et samlet jordareal på 20 ha.

Det er brydsomt at komme impliceret et godt alternativ til en lystejendom, da vi bare må indrømme, i den hensigt at ejendomstypen er i en kategori alt for sig. Til gengæld er der en hel del, som lægger mange ekstra betydning udmærket lystejendom. Nogle bruger også lystejendomme til at beskrive landbrugsejendomme. Hvis det er en landbrugsejendom, du leder efter, skal du selvfølgelig ikke snydes for muligheden. Ens for langt de fleste lystejendomme er, i den hensigt at de ligger fortil sig selv plus oftest i et naturområde eller ved vandet – til det fri. Vi er Danmarks største og bedst dækkende ejendomsmæglerkæde – plus vi står klar til at at gavne dig med alt inden for køb og salg af ejendomme.

Der er yderligere to stuer nogle suite med nogle god loftshøjde på 2, 65 meter og flot renoverede døre, som findes med til at understrege den originale og nærmest herskabelige planløsning. I får to soveværelser plus badeværelse på etagen. I stueplan er der toilet, to stuer eller kontorer, bryggers, gang, entré og et disponibelt lokale. Du kan læse mere om ejendommen på https://koebhuspilot.dk

Endvidere gavnligt stort soveværelse delagtig indbygget skabsvæg, fra gulv til loft. Flot køkken lagt i åben forbindelse delagtig vinkelstuen, hvorfra der er udgang til eneste dejlige udestue, i hvilken man meget fornemmer, at nu kommer naturen tæt på. I stuen findes lille pejs og gulvet bliver belagt med et fint rustikt natur plankegulv.