Vi er danske. Derfor har vi også taget ”hyggen” til os på et helt andet niveau. Hvordan får vi det så ind i stuen? Denne artikel vil komme med et par tips tip, hvordan du kan få lige præcis den indretning i fællesrummet som du ønsker.

Bliv enige om funktionen

Alt afhængig af hvad du skal bruge din stue til, har stor betydning for hvordan du skal indrette den. Er det målet at kun du og din partner skal bruge den, eller skal der være plads til venner og familie. Skal der tilføjes spisebord, skrivebord andet. Læg en plan for inden du går i gang, på den måde får du de bedste omstændigheder og størst mulighed for at gøre stuen så hyggelig som muligt.

Maling og farve

Det skal ikke være farligt at tilføje lidt farve til væggene. Ikke for meget, men bare lige nok til at bringe det varme og hyggelige ind i rummet. Følelsen og omdrejningspunktet kan ændres drastisk. Højst sandsynligt til det bedre! Hvide og grå vægge kan hurtigt blive intetsigende, det er ikke det vi søger efter, vel? Find ud af hvad du er til, hvilken farve og hvilken tone. Få prøver med hjem fra den lokale malershop og tag en beslutning derefter. Få ideer i boligblade, på nettet eller hos bekendte.

Gør det personligt

Hyggeligt – kan du sige personligt? Det er ofte det helt rigtige valg at bringe personlige ting ind i stuen. Billeder, gamle stole, eller arvestykker. Virker det hjemligt, er du på vej i den rigtige retning. Vi alle har prøvet at træde ind i et hjem, hvor der er sat et personligt strejf. Så ring efter et par stærke flyttemænd, få de gamle sager pakket ned og bring dem ind i din nye hyggelige stue. Alle de ovenstående tips vil uden tvivl hjælpe dig til den perfekte indretning. Prøv nu.