Rigtig mange af os keder os en del, mens Danmark er lukket ned. Vi kan hverken shoppe, dyrke holdsport eller se særlig mange af vores bekendte. Måske det er på tide, at du finder den gamle guitar frem igen. Har du hus og have, har du måske nogle projekter, du endelig kan få ordnet. Det er jo lækkert med mulighed for dette. Så er spørgsmålet bare, om det er huset eller haven, der trænger til en kærlig hånd.

Brug tiden på at lære nyt

Har du altid drømt om at kunne spille elektrisk guitar? Så er det måske det helt perfekte tidspunkt at starte nu. Så går tiden nemlig med noget. Lyder dette som noget for dig, får du brug for en guitar. Udover en guitar, får du naturligvis også brug for en guitarstreng. Og så er det ellers bare i gang med det samme. Find masser af guitarstrenge til elektrisk guitar. Til en start lyder det måske ikke fantastisk. Men det skal nok komme på et tidspunkt, når du har fået øvet tilstrækkeligt.

Synes du, at haven trænger til noget nyt, har du også en masse muligheder for at gøre noget ved det. Du kan for eksempel plante kirsebærlaurbær, hvis du trænger til noget nyt, der pynter. Der er en masse muligheder. Det er bare med at finde det, du er mest til. Er du interesseret, kan du find kirsebærlaurbær til din have online. Al den tid i hjemmet bliver bare sjovere og mere spændende, når vi har noget at give os til. Om det så er praktiske ting, måske at lære noget nyt eller bare at se en serie. Det vigtigste er, at vi ikke sidder og keder os hele dagen.

Nedlukningen medfører mange ekstra fritimer for rigtig mange

Mange af dem, der normalt møder på arbejde og i skole, sparer pludselig transporttiden. Altså turen til og fra arbejde eller skole op til 10 gange om ugen. Det kan betyde, at du har 50 minutter eller mange, mange timer ekstra om ugen, du kan bruge på dig selv. Og så er det naturligvis oplagt at bruge noget af den tid på at være lidt praktisk. Måske rydde op i garagen, endelig få malet væggene i køkkenet eller få kørt på lossepladsen med gamle sager. Det er bare med at se og udnytte de muligheder, vi pludselig har for tiden.