Hvis du gerne vil være sikker på ikke at begå fejl, eller at klare renoveringen af din bolig så godt som muligt, har vi her fundet et par gode tips frem til dig, som du kan lade dig inspirere af, og som kan være gode at huske på undervejs i processen.

1 – Undgå at rende rundt med ure, smykker og mobiler

For det første kan det være en rigtig god idé at afklæde dig de ting, som du vil blive ked af, hvis der skete noget med. Det kan være, at du har dig et rigtig fedt ur, eller at du lige har købt den nyeste iPhone. I så fald er det godt at lægge dem et sted, hvor du ikke arbejder, da det jo kan ske, at der kommer maling på, eller at du får ramt noget med dem, så de går i stykker.

Der kan ske meget i sådan et byggerod, og du kan hurtigt få maling på dit ur eller ramme en klinke med din skærm på mobilen. Og så er det lige pludseligt ikke så sjovt at renovere boligen, da du også skal sørge for at købe et nyt ur eller en ny mobil.

Find digitale herreure i god kvalitet.

2 – Regn med at det tager længere tid end først antaget

Når du skal i gang med at renovere din bolig, er det jo et større projekt. Og større projekter har det med at tage meget længere tid end først antaget. Så har du først antaget, at det kommer til at tage 14 dage at blive færdig, kan du godt lægge en uge eller to mere på, da der altid kommer forsinkelser i sådanne projekter.

For der kommer altid et eller andet uforudset op i sådanne processer, og så er det godt at have sat lidt ekstra tid af som en buffer. Du kan blive syg, du kan have forsinket levering på materialer, du kan ødelægge dit værktøj, så du skal skaffe nyt, eller hvad der nu ellers kan ske, som kan være med til at forsinke det hele.

3 – Køb dine materialer online og spar penge

Vil du gerne spare så mange penge som muligt, når du skal have materialer til din renovering af boligen, kan det være en oplagt idé for dig at købe det hele på nettet. Her har du gode chancer for at spare rigtig gode penge ved at købe ind de rette steder, og du kan som regel finde mange bedre tilbud online, end du kan finde ude i byggemarkederne.

Derudover kan du også glæde dig over at få det hele leveret hjem til din adresse, så du ikke selv skal ud at køre efter alt det, du skal bruge til din renovering.