Når du vælger at få et vedligeholdelsesfrit hegn, er det vigtigt, at du finder et godt og solidt hegnselskab. Det kan være svært selv at skulle udføre alle de opgaver, der er forbundet med vedligeholdelse af et hegn. Et godt selskab vil kunne sørge for, at dit hegn altid ser pænt ud – året rundt! Det er altså en fordel at finde et selskab, der kan tilbyde vedligeholdelsesfrie pakker, så du slipper for at skulle tænke på det. Se dit næste hegn her.

Herunder kan du se de 10 bedste grunde til, hvorfor du bør have et vedligeholdelsesfrit hegn:

 1. Det er nemt og billigt at vedligeholde et vedligeholdelsesfrit hegn
 2. Et vedligeholdelsesfrit hegn er nemt at rengøre
 3. Det holder sig pænt og rent i mange år
 4. Et vedligeholdelsesfrit hegn giver mulighed for at have et grønt hegn, uden at skulle bekymre sig om vedligeholdelsen
 5. Det er stærkt og kan modstå vind og vejr
 6. Det er nemt at installere
 7. Et vedligeholdelsesfrit hegn er sikkert for børn og dyr
 8. Det er perfekt til store områder, der ikke bliver brugt meget
 9. Det kan give dig nogle ekstra kvadratmeter til din have
 10. Det er et grønt valg, der ikke belaster miljøet

Hvilken type vedligeholdelseshegn skal jeg have?

Det er ikke alle typer vedligeholdelseshegn, der passer til alle behov. Du skal derfor overveje, hvilken type hegn, der bedst vil kunne matche dine ønsker og behov. Herunder kan du se de 3 mest populære typer vedligeholdelsesfri hegn:

 1. PVC-hegn: Et PVC-hegn er et stilrent og moderne valg, der ofte bliver brugt til at afgrænse haver og indkørsler. PVC-hegn er som regel lette at rengøre, og de er ofte mere holdbare end træhegn.
 2. Aluminiumshegn: Et aluminiumshegn har den fordel, at det ikke ruster – hvilket gør det velegnet til både haver og indkørsler. Aluminiumshegn er desuden et letvægtshegn, der er nemt at installere.
 3. Stålhegn: Et stålhegn er et stærkt og holdbart hegn, der ofte bliver brugt til afgrænsning af store arealer. Stålhegn kan være en smule sværere at rengøre, men de er meget holdbare og kan modstå al slags vejr.